THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

mY LoVeLy fOLLowEr

Isnin, April 25, 2011

Rombongan RISB ke Book Fair PWTC

 kitaorg ke Book Fair kat PWTC bukan sekadar berjalan.... tapi kedatangan kitaorg dgn penuh misi.... iaitu membeli buku2 dan bahan rujukan utk job2 akan datang... di samping bos kata untuk memenuhkan bakal Library d ofis baru nanti... emmm ye ker ada Library... tengok jer la... dengan budget RM2000 bos bagi, kitaorg dah agih2kan seorang RM300 dengan tujuan berlainan... utk aku, haruslah aku pilih buku rujukan grafik.... banyak aku borong kat BASHEER GRAPHIC.... nanti kalu buku tu dah sampai ke ofis... aku akan upload kat sini... yg pasti aku dh pow 1 buku beratus ringgit.... mungkin semua buku grafik aku hampir 1K... heheheee... untuk kegunaan masa hadapan, tapi ada buku yg aku nak tak ada kat situ, sedikit hampa.... tapi tak pe... kita cari di lain masa......

 hiss... fagos pun ada.....
 jalan2 terjumpa pulak oly.... tengah tekun melukis... semakin hebat skill nyer... baguss.... teruskan usaha anda.....


dah penat berjalan, sebelum balik... kitaorg makan dulu kat McD...

bubur ayam ni large, lapar giler 5 minit dah habis licin aku makan.....

 lepak2 hilang kan penat....


 masa untuk balik... jom....

3 komEn:

ASAZ berkata...

RISB asik bro jalan-jalan ke pameran

Rinz berkata...

pameran buku... mencari bahan rujukan...

aiman rashidd berkata...

best lah jalan2 :)

hye :) thanks :) done follow you !! teruskan menulis ok :)

have a nice day !! take care !!