THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

mY LoVeLy fOLLowEr

Isnin, Oktober 29, 2007

OpeN hOuSe --> Rinz

Sabtu 27 Oktober jam 2 ptg... rinz buat open house... ini lah je gambar yg sempat ambik... semuanya gambar kengkawan ofis....gambar yus+famili dan chek sue terlupa nak ambik lah....sbb masa tu rin dah penat sangat tu yg sampai terlupa...lagipun diaorg datang kul 6 ptg.....apa2 pun mmg seronok dan enjoy buat open house dan dapat bagi kengkawan makan walaupun makanan tak berapa sedap..... walaupun pada mulanya sedikit kelam kabut.....pehhhh..... seronok siot..... tahun depan boleh buat lagi......di sebalik keseronokkan masih lagi rasa kecewa sbb sekilo kuah kacang tak menjadi... tak tahu sbb apa kuah kacang tu kering kontang....lupa nak ambik gambar....... apa daa....... enjoy....
gg & jea sdg menikmati jelly oren sambil diperhatikan oleh mas dan vky... apo yg pelik nya.. mas khusyuk melihat....gaya-gaya 2 jejaka perasan macho tgh senyum meleret yg entah untuk siapa...sama ada yg dekat di hati ataupun yg masih di seberang laut.... ntah lah.....

ehhh mama ct adalah....wahh..wahh.... papa fairiz tgh dukung baby yer? pandai ker? ini lah calon2 ibubapa mithali.... caya lah..... yg dok sebelah pakai baju pink tu bila lagi... umor dah banyak.....
aksi aksi 2 teruna rebutan yg duduk di muka pintu..... pesanan org tua2...anak dara jgn dok kat muka pintu nanti tak laku....boleh di tukar anak teruna jgn dok lepak di muka pintu nanti tak laku gak... ahaakk....

cuba anda perhatikan gambar di atas dgn betul2....
sekali pandang macam ida pegang tangan arie untuk tolong arie potong kek?

hahhh apa ke hal korang ni... ooohhh dalam diam ada hal lain yer... patutlah ida 2 - 3 hari ni dok asyik guna pc depan arie...... adakah ini couple ke3 selepas kisah 2couple telah dibongkar kan..... sungguh misteri... tolong jawab tuan punya diri......tolong beri penjelasan yer......

hah tak habis lagi...... zul sebagai saksi...... tak dapat nak lari..... hahahhhh kantoi....

apa2 pun nak ucapakan terima kasih sbb korang semua sudi datang ke rumah rinz yg jauh kat selayang ni.... TQ lah.... seronok sangat sbb ramai kengkawan datang......
korang mmg best......

Khamis, Oktober 25, 2007

hEPi beSDay aLiSsyA

sempena besday yg ke3 ni...seperti yg Alissya nak...mama bagi rumah yg Alissya nak sampai menangis-nangis kat SOGO masa kita g shopping baju raya bulan lepas.... ingat tak? haahhh main lah puas2...
seronok ker? sampai cakap sorang2.....
comel nyer sofa....mama nak main sekali boleh ker?
rumahku syurgaku......

Khamis, Oktober 18, 2007

aLiSsYa bERhArI rAYa --> 2007

aLiSsYa bERhArI rAYa d uMah oPAh kat kuALa kaNGsAR
eisya bergambar dgn famili mama... pagi raya tak ramai pokcik2 yg balik umah opah...sbb mereka semua berhari raya kat umah lain...ptg baru mereka sampai kot.... achik mirul dgn achik khairul tak balik raya tahun ni sbb tak dapat cuti kena keje daa.....

eisya dan ayah

alissya bersama mama dan ayah termenung di pagi raya.....

alissya bersama abg adnin, abg shafique dan abg adams

lepak sorang..layanzz blues sorang2

ini mak long dgn achik ty

abg adams tgh kira duit raya...naper abg adams tak nak pakai baju melayu....

video




aLiSsYa bERhArI rAYa dlm kereta nak g kaMPuNG neNEk kAT saBaK bERnaM (petang hari raya ke-3) laparnyer eisya... eisya makan jambu dgn keropok jer lah.....


aLiSsYa bERhArI rAYa d uMah neNEk kat saBaK bERnaMalissya baru sampai umah nenek kat sabak bernam...hari pun dah malam...eisya dah ngantuk lah...eisya tido dulu yer...selamat malam....
bersama 2pupu kak yana petang hari raya ke-5 kat umah nenek
apahal ni.....dgn mama kat umah nenek
eisya tgh main masak2 dgn abg min.....




mAIn mERcUN maLAm rAYa kAT uMAh unCLe bOY

video

uCApaN rAYa

video

bErHiaS bErsaMa mASturA

video

Khamis, Oktober 11, 2007

rinz menguCapKan seLAmaT haRi rAYa

Selasa, Oktober 09, 2007

Berbuka bersama k.suZie & FreNz